Piept de porc la cuptor

 

prima1.jpg

Ingrediente

 

1kg. piept de porc

Sare

Piper

2-3 catei de usturoi

2-3 linguri ulei de masline

200 ml vin alb

150 ml apa

porc.jpg

Bucata de piept de porc se cresteaza pe partea cu sorici, se sareaza, pipereaza, cateii de usturoi se taie  felii subtiri si se presara deasupra carnii. Uleiul se toarna peste carne, se acopera cu o folie si se lasa cateva ore la marinat la rece.

IMG-20170402-WA0050.jpg

Dupa trecerea timpului se preincalzeste  cuptorul  la 180 grade..

In tava in care se pune bucata de carne se toarna vinul si apa, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptor pentru 45-50 min.

Dupa trecerea timpului se ia folia si se continua gatirea pana suprafata carnii devine un pic crocantaIMG-20170402-WA0024.jpg

 

Se serveste cu cartofi la cuptor si cu o salata  la alegere

IMG-20170402-WA0014.jpg

Gustoasa si satioasa.

IMG-20170402-WA0009.jpg

Va doresc pofta buna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s