Placinta cu visine si branza dulce

INGREDIENTE:

 

1 pachet foi de placinta

500 g branza de vaca

500 g visine fara samburi

100 g zahar

2 plicuri zahar vanilinat

50 g unt topit

50ml ulei

1 ou

2 linguri smantana

1 lingura gris

1 lingura pesmet

IMG-20170423-WA0021.jpg

 

MOD DE PREPARARE:

Branza se amesteca cu 50 g zahar, oul ,smantana zaharul vanilinat si grisul.

Visinele se amesteca cu restul de zahar si cu pesmetul

Se ia o foaie de placinta si se unge cu unt topit amestecat cu uleiul.

La un capat se aseaza amestecul de branza apoi se ruleaza strans introducand capetele in interior.

IMG-20170423-WA0025 - Copy.jpg

Pe o alta foaie unsa se aseaza visinele si se ruleaza strans.

IMG-20170423-WA0018.jpg

O a treia foaie de placinta se unge cu unt si se aseaza la capatul ei cele doua rulouri umplute si se ruleaza strans pana la capat.

IMG-20170423-WA0024.jpg

Se repeat operatiunea pana se termina umplutura.

IMG-20170423-WA0023.jpg

Rulourile finale se pun intr-o tava tapetata cu o foaie de copt si se dau la cuptorul incalzit la 200 grade pentru 25 minute sau pana cand se rumenesc frumos.

prima.jpg

Sunt foarte gustoase pentru ca aceasta combinatie de visine si branza are o savoare deosebita.

prima1.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s